Beograd i Dubrovnik domaćini polufinalnih turnira Regionalne lige

Share this post on:

Od četvrtka do nedelje u Beogradu i Dubrovniku igraju se polufinalni turniri Regionalne lige, koja se ove sezone igra u izmenjenom, odnosno turnirskom formatu takmičenja zbog pandemije.

Dvanaest ekipa je podeljeno u dve grupe, a sve utakmice će u direktnom prenosu emitovati Sport Klub.

U grupi A u Beogradu igraće Mladost, Crvena zvezda, splitski Jadran, Šabac, Partizan i Primorje, dok će u Dubrovniku igrati Jug, Jadran Herceg Novi, Primorac, Budva, Solaris i Radnički. Svaka ekipa će odigrati po pet utakmice, a dve prvoplasirane ekipe će učestvovati na finalnom turniru u Zagrebu 26. i 27. marta ove godine.

Mornar je trebao da igra u Beogradu, a da Partizan i Primorje kroz baraž izbore plasman, ali su Splićani odustali, te crno-beli, koji su u zimskom prelaznom roku dobili dva pojačanja, nisu ni igrali protiv Primorja u baražu, ali će se ove dve ekipe sastati u četvrtak od 17 sati u prvom meču grupe A. Nešto kasnije, od 18 i 50, igraju Jadran iz Splita i Crvena zvezda, a od 20 sati i 40 minuta Šabac i Mladost.

Radnički je jedini srpski predstavnik u Dubrovniku, a Kragujevčani u 18:50 igraju sa Budvom. Pre toga u duelu dve ekipe iz Lige šampiona, sastaće se Jug i Jadran iz Herceg Novog od 17 sati, dok se Primorac i Solaris sastaju u 20:40.