Zajedničke pripreme Srbije i SAD

Share this post on:

Vaterpolo reprezentacija Srbije u sklopu priprema za Olimpijske igre trenira sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, koje predvodi nekadašnji selektor Srbije, Dejan Udovičić.

Srpski vaterpolisti su najpre trenirali u Kragujevcu, a potom su stigli u Beograd, gde su im se priključili i igrači Dejana Udovičića i to je saradnja koja traje već godinama. Selekcija Dejana Savića u ponedeljak putuje u Kranj, gde će boraviti 11 dana.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Strajo Rističević, Milan Aleksić, Sava Rađelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Đorđe Vučinić i Miloš Ćuk.

– Radili smo planu. Koristilo je i nama i Amerikancima koji se pripremaju za završnicu Svetske lige. Sada je na redu boravak u staroj bazi u Kranju gde imamo odlične uslove za rad i to u svim segmentima od fizičke pripreme do tehničko-taktičke – rekao je selektor Dejan Savić.