Održana peta sednica UO UVTS

Share this post on:

Održana je peta sednica UO Udruženja vaterpolo trenera Srbije, ujedno i poslednja u ovoj godini.

Na sednici su sumirani rezultati dosadašnjeg rada Udruženja. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu iz koga se može videti da je Udruženje vaterpolo trenera za veoma mali period od jedne godine postojanja uradilo veliki posao.

Udruženje je zvanično prihvaćeno od strane VSS, napravilo je izuzetnu saradnju sa Ministarstvo prosvete i tehnološkog razvoja, organizovalo nekoliko odličnih seminara, potpisalo sporazum o saradnji sa Svetskim udruženjem vaterpolo trenera, podiglo status i ugled vaterpolo stručnjaka u Srbiji i svetu.

Nakon izveštaja o radu za predhodnu godinu, članovi UO su pravili plan za 2019. godinu. U ovu tačku se ušlo konstruktivo i donete su veoma dobre i ozbijne smernice za dalji rad Udruženja.

Svi članovi su bili aktivni u diskusiji i davanju predloga sa jedinstvenim ciljem unapređenja i razvoja kako trenerske struke, tako i samog vaterpola. Sednica je trajala skoro četiri sata i sve tačke su jednoglasno usvojene, što samo govori o ozbiljnosti rada i iskrenoj misiji naših stručnjaka.

Pored redovnih članova, sednici su prisustvovali i Dejan Perišić, komesar za takmičenja VSS i Mihajlo Korolija, koordinator za razvoj vaterpolo sporta.