• Izaberite jezik:

Savić odredio sastav za finalni turnir Svetske lige, Stanojević sa Kazahstanom u Beogradu

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je 15 igrača koji će od 18. do 23. juna na otvorenom bazenu SRC „Tašmajdan“ u Beogradu igrati na finalnom turniru Svetske lige.

 

Pored Savića, u Beogradu će kao selektor učestvovati još jedan srpski stručnjak. Naime, selektor Kazahstana Dejan Stanojević pokušaće da u grupi iznenadi Srbiju, Australiju ili Hrvatsku.

Na Savićevom spisku su: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Ognjen Stojanović (Miškolc), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Trst), Milan Aleksić (trenutno bez kluba), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (trenutno bez kluba), Branislav Mitrović (OSC), Radomir Drašović ( treba da potpiše za Solnok), Strahinja Rašović (Eger).

Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo – kratko je rekao selektor Savić.

Reprezentacija utakmice u grupi igra u 21. U utorak sa Australijom, dan kasnije sa Hrvatskom i 20. juna sa Kazahstanom.